Favorit i repris – Nya intropass

Vi har just avslutat en omgång med introduktionspass, och jag hoppas och tror att de blev uppskattade av alla som var med. För många blev det, fullt till och med, och ett gäng på väntelista. En väntelista som snabbt fyllts på och vi har därför beslutat oss för att köra en vända till med introduktionspass. Dessa blir 22 och 29 augusti kl 18:00. Räkna med att de är runt en och en halv timme, lite beroende på hur det går med tekniken.

Vi kommer att gå igenom lite bakgrund, tankar kring vår träning, grundövningar och självklart ett träningspass. Så om du gått och känt dig sugen att börja hos oss men av olika anledningar inte kommit till skott, är det ett perfekt tillfälle nu. Det blir det sista för året med största sannolikhet. Sedan måste vi samla oss och se vad utfallet blir och se om vi kan ta in fler medlemmar och ändå behålla det härliga med DG. Och du, vi har tio platser varav sju redan är tagna, så det är först till kvarn som gäller!

Kostnaden är 0:- och ingår i de fem prova-på-pass du får innan du behöver bestämma dig för om du trivs med oss och träningen eller inte.

Även befintliga medlemmar som börjat utan en introduktion, eller känner att de behöver en uppfräschning, är välkomna.

Anmälan görs via epost på hej@dahlinsgarage.se eller via sms på 0706570244. OBS! Använd inte FB eller Messenger för där har vi ingen bevakning.

Välkommen.

/J