Handstand tekkers, B2B Tabata squat + 1600 m

Till dagens pass blev det lite tokigt. Vädret blev ju inte alls som jag hade beställt. Jag hade planerat för ”en liten löpsväng” och så blir det snömodd och halkigt. Dålig planering helt enkelt. Snögubbar blev Daniel, Emma, Ida, Mamma Mia, Millberg, Petra, Rickard, Sarah och Mia som kom och provade på andra gången. Fullt hus med andra ord.

Buy-in
10 min handstand practise

Metcon
Bottom-to-bottom Tabata squat
1600 m run

$Out
Max L-sit
Sit-ups

Det där med vädret är ju inte så lätt att styra över, och grejen är att det inte är det i ”verkliga livet” heller. En dag kan det faktiskt bli så att du måste ge sig ut och springa i värsta skitvädret, fast du är precis full av mjölksyra i benen, och då kan det ju vara bra att ha provat det en gång tidigare. Då vet du ju att det känns lustigt när du börjar men att det släpper, och att du inte kan hålla samma tempo som vid sommarväglag. Vem vet, det kanske räddar någons liv eller nåt. Så, det var mitt försvarstal över den dåliga planeringen/väderbeställningen. Det var ju faktiskt inget problem, utan alla klarade övningen galant (som vanligt alltså). Tyvärr blev det mindre tid till handståendet än planerat, men det tar vi vid senare tillfälle.

Coachen var mer förvirrad än vanligt och glömde helt bort att ta några bilder, så det får bli ett gammalt ”konstfoto” istället.

/J