Söndagsmys: MB Run + Thruster Throws, DU, Snatch och Front Rack Carry

Dagens pass blev något så ovanligt som för lätt! Det var länge sedan men det kan visst hända, nästan alla höll med om det i alla fall. Alla var i detta fall Daniel, Emma, Hence, Ida, Lena-Karin, Linnea, Mia, Rickard och så Johan som bestämt sig för att ge DG en chans. Vi hälsar honom välkommen och hoppas att han kommer att trivas. Det ödesdigra lätta passet var följande (RX):

AMRAP 26 min i lag om tre, reps per pers.
100 m MB Run, 9/6 kg
100 m MB Thruster Throws, 9/6 kg, alternating
30 x DU, öka med 5 reps/varv.
5 x Power Snatch 50/40, öka med 5 reps/varv.
120 m Front Rack Carry med samma vikt som snatch. Alla tre måste bära en del av sträckan.

Jag kunde inte riktigt släppa det där med att det blev för lätt och kom på varför när jag kom hem. Av någon outgrundlig anledning hade jag ju glömt en övning som jag tänkt ha med. När jag berättade vilken för kära hustrun sa hon att ”det var lika bra det”. Undrar om jag skall tolka det som att passet nog inte var så dåligt ändå!? Det såg ganska kul ut i alla fall. Eftersom ingen var varken trött eller svettig efter passet så avslutade vi med 50 burpees på tid (max tre min). Sedan såg de flesta nöjda ut.

/J