Strict WG CTB + BB Row + Plank, Burpees

Dagens pass bestod av en lugn och fin styrka och en favoritmetcon. Då det var skapligt varmt ute passade vi på att hålla oss inne. Det var svalare till en början i alla fall.
Atleter: Edwin, Emma, Jenny, Mia, Millberg, Petra, Sarah och Wilma.

Teknik/Styrka
RX, skalat efter egen förmåga.
3 R not for time, CAP 15 min:
5 x Strict wide grip CTB
10 x Barbell rows
2:00 long plank

Metcon
RX, skalat efter egen förmåga.
For time, CAP 3 min.
50 x Burpees

$Out
Wall Climbs
Ring rows
Bandy pull-aparts

På styrkan handlar det om att hinna med så mycket man kan inom 15 min. Utmana dig själv med belastningen, självklart med perfekt form, så att du hinner det mesta eller precis allt. Men är du klar på 7 min har du fuskat. Metcon är inte så mycket att orda om. Kör så mycket du hinner på 3 min helt enkelt. Trots att vi var inne i ”kylan” var det ett svettigt gäng som lämnade DG. Bra jobbat!

/J