Zercher Squat, Thrusters + Box Jumps

Till dagens pass hade jag förvarnat om att vi skulle köra lite ute men av det blev det intet. Is och halka och ett ”löfte” om varmare väder på torsdag gjorde att jag planerade om. Istället höll vi oss inne och körde en variant på squats och en pulshöjare med för mycket vila. Gänget denna gång var Anna, Chrille, Christoffer, Daniel, Ida, Jenny, Mia, Petra, Rickard och Wilma. Fullt hus med andra ord.

Teknik/Styrka
Zercher Squats

Metcon
5 RFr
1 min DB Thrusters
1 min Box Jumps
1 min Rest

$Out
Plank
Good Mornings
Tempo Squats

Det där med för mycket vila hördes vid genomgången men togs senare tillbaka. Det är lätt att lura sig om man inte kollar igenom övningarna ordentligt. Å andra sidan är det ju även så att ingår det mycket vila så kan man köra hårdare när man inte vilar! Riktigt bra kämpat idag!

/J